Maximaal comfort, minimale inspanning met domotica

Elektriciteitswerken Gert Goossens in Kessel-Lo, Leuven: maximaal comfort, minimale inspanning met domotica

Elektriciteitswerken Gert Goossens in Kessel-Lo, Leuven, is naast het plaatsen van ventilatie en algemene elektriciteitswerken ook specialist in het installeren van domotica.

Innovatief en comfortabel wonen

Domotica maakt van uw huis een slimme woning. Met behulp van innovatieve, hoogtechnologische systemen past u elk aspect van uw woning aan uw levensritme aan.

Weg met die vervelende wekker! Voortaan openen de rolluiken automatisch wanneer het tijd is om op te staan en wordt u wakker met een streepje zon. Met één druk op de knop regelt u alle lichten in huis. En uw thermostaat bedient u vanop afstand, zodat het heerlijk warm is wanneer u na een lange werkdag weer thuis komt.

Kies voor een extra dimensie in wooncomfort, met domotica door Elektriciteitswerken Gert Goossens in Kessel-Lo (Leuven).

Uw smartphone, een bron van comfort

Wilt u nóg een stapje verder gaan? Dan stellen we u de nieuwste generatie KNX-domotica voor. Deze gebruiksvriendelijke systemen koppelt u moeiteloos aan uw smartphone, waardoor uw telefoon een afstandsbediening wordt waarmee u uw hele huis bedient.

Ontdek de vele voordelen van deze nieuwe domotica toepassing vandaag nog tijdens een vrijblijvend gesprek met de vakmannen van Elektriciteitswerken Gert Goossens in Kessel-Lo (Leuven).

Camerabewaking: kies voor veiligheid

Ook voor innovatieve bewakingssystemen bent u bij Elektriciteitswerken Gert Goossens aan het juiste adres. Onze toepassingen zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als opslagplaatsen en bedrijfsgebouwen.

Bovendien kunnen we ook uw camerabewaking perfect koppelen aan uw smartphone, zodat u op uw telefoon kunt zien wie er voor uw deur staat of hoe het met uw woning gesteld is wanneer u op vakantie bent. Wilt u uw opslagplaats doeltreffend bewaken? Dan is dit systeem zeker iets voor u.

Contacteer Gert Goossens vandaag nog voor een gratis offerte op maat! Gert Goossens plaatst domotica in de regio van Leuven (Kessel-Lo, Keerbergen).