Vertrouw op Elektriciteitswerken Gert Goossens

Elektriciteitswerken Gert Goossens in Leuven: algemene elektriciteitswerken

Gert Goossens Elektriciteitswerken in Kessel-Lo, Leuven, is naast het plaatsen van domotica en ventilatie ook gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken bij nieuwbouw als renovatie, zowel voor particulieren als bedrijven. Hier vindt u een volledig overzicht van onze activiteiten:

Dringende herstellingen

Last van een elektriciteitspanne en dringend op zoek naar een elektricien? Geen probleem, Gert Goossens staat voor u klaar! Of de verdeelkast nu stuk is of als de verlichting het niet meer doet, Gert Goossens repareert uw elektriciteit van A tot Z!

Installatie keuringsklaar volgens AREI

Is uw elektrische installatie al een beetje verouderd of staat u op het punt om uw elektrische installatie te vernieuwen? Zorg dan dat ze keuringsklaar is volgens AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Verdeelkasten

Laat het installeren van verdeelborden over aan een professional: Gert Goossens in Kessel-Lo, Leuven.

Domotica

Maak van uw huis een slimme woning en bedien het zelfs met je smartphone dankzij KNX-domotica! Gert Goossens is uw professioneel installateur van domotica.

Ventilatie

Ventilatie is van groot belang, zeker bij nieuwbouw! Gert Goossens is uw specialist voor het installeren van een ventilatiesysteem in uw huis of bedrijfsgebouw.

Verlichting & tuinverlichting

Elektriciteitswerken Gert Goossens is uw elektricien voor het plaatsen van verlichting, zowel voor binnenverlichting als tuinverlichting! Wilt u sfeervolle lampen in uw tuin plaatsen, of wilt u die oude lusters eindelijk eens vervangen door hypermoderne led verlichting of hanglampen? Geen probleem, Gert Goossens vervangt en plaatst uw verlichting volledig volgens uw wensen.

Parlofoon & videofoon

Gert Goossens is ook uw installateur van parlofonie en videofonie. Is uw parlofoon of videofoon aan reparatie of vervanging toe? Aarzel dan niet en contacteer Elektriciteitswerken Gert Goossens!

Bel Elektriciteitswerken Gert Goossen vrijblijvend op het nummer 0495 40 85 51 of neem contact op via het contactformulier. Gert Goossens voert elektriciteitswerken uit in de regio van Leuven (Kessel-Lo, Keerbergen).

Elektriciteitswerken Gert Goossens in Kessel-Lo, Leuven